Politiet har modtaget 45 henvendelser om Emilie

Søndag aften bekræftede politiet, at man havde fundet Emilie Mengs lig ved Borup. Siden er henvendelserne strømmet ind.

Tema: Drabet på Emilie Meng
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Juleaftensdag fandt en hundelufter det, der senere søndag skulle vise sig at være den forsvundne Emilie Mengs lig.

Liget blev fundet i et vådområde ved Borup nær Ringsted, som sidenhen er blevet afspærret i forbindelse med politiets efterforskning på stedet.

Da politiet søndag aften bekræftede fundet af Emilie Mengs lig på et pressemøde i Vordingborg, bad de samtidig offentligheden om hjælp i sagen. Lige siden er der strømmet henvendelser ind.

- Vi har fået cirka 45 henvendelser. De drejer sig om mistænkelige hændelser og helt konkrete biler og personer, men det er alt sammen noget, som vi nu skal gennemgå, siger Kim Kliver, politiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST mandag morgen.

quote Vi har fået cirka 45 henvendelser. De drejer sig om mistænkelige hændelser og helt konkrete biler og personer, men det er alt sammen noget, som vi nu skal gennemgå

Kim Kliver, politiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Politiinspektør Kim Kliver fortæller videre, at politiet endnu ikke er kommet nærmere selve dødsårsagen.

Mangler stadig selve drabsstedet

Fundet af Emilie Mengs lig i Borup hjælper politiet videre i deres efterforskning af sagen, eftersom de sandsynligvis kan klarlægge mere af forløbet siden den 10. juli, hvor hun forsvandt efter en bytur i Slagelse med nogle veninder.

- Nu forsætter efterforskningen på findestedet i Borup, siger Kim Kliver.

Men fundet af Emilie Meng betyder dog ikke, at politiet endegyldigt har fundet det egentlige gerningssted, hvor pigen fra Korsør ifølge politiet blev dræbt.

I forbindelse med efterforskningen i Borup er der blevet fundet flere genstande såsom tøj og en kniv.

Kim Kliver bekræfter flere fund på stedet, men han ønsker ikke at kommentere denne del nærmere, før de er blevet undersøgt af politiets teknikere.