Politiet bruger rullende kontor i efterforskningen af Emilie

Beredskabsstyrelsen Sjælland har stillet et rullende kontor a la Rejseholdet op i Lystskoven, hvorfra politiet leder efterforskningen af Emilie .

Tema: Drabet på Emilie Meng
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fodfolk, hundeførere, spor- og nedgravningshunde samt dykkere.

Det er nogle af de kræfter, som politiet har taget i brug i den store eftersøgning af Emilie Meng.

I så store sager har politiet også brug for en kommandocentral på stedet, og under torsdagens og fredagens eftersøgning i Lystskoven i Korsør har de taget et rullende kontor i brug. Lidt a la det kontor, hvorfra Ingrid Dahl, La Cour og Fischer styrede slagets gang i DR-serien Rejseholdet i starten af 00'erne.

Samler ledelse og kommunikation

Det kontor, som Beredskabsstyrelsen har leveret, er en såkaldt LKM-vogn. Herfra udløber ledelsen og kommunikationen i eftersøgningen.

- Det er en lastbil, som politiet bruger til deres kommandosteder. Vi har stillet den op for politiet, så de kan lede deres indsats derfra, siger Mike Foxvig, der er vagthavende ved Beredskabsstyrelsen Sjælland og fortsætter:

- Vognen har støtteben, hvor man kan skyde siderne ud, så man kan lave et stort mødelokale. Her er der projektorer, smartboard, politiradioer og andre ting, så man kan kommunikere med dem uden for, siger han.

Udover at have leveret LKM-lastbilen, har Beredskabsstyrelsen Sjælland ikke haft yderligere med politiets efterforskning i Lystskoven at gøre.