¨

Natteravnenes notater i Emilie Meng-sag er blevet stjålet

Benjamin Erichsen er en af de Natteravne, der efter Emilie Mengs forsvinden stemte dørklokker i byen.

Natteravnene i Korsør startede deres egen efterforskning, efter Emilie Mengs forsvinden. Nu er deres notater blevet stjålet.

I ugerne efter 17-årige Emilie Mengs forsvinden fra Korsør Station tidligt søndag den 10. juli 2016 søgte hundreder af frivillige efter hende. 

Også flere af de frivillige hos Natteravnene i Korsør var aktive i jagten på den forsvundne pige. 

Faktisk gik de fra dør til dør i både Korsør og på Halsskov for at spørge folk, om de havde set noget eller vidste noget om sagen. Det skriver Sjællandske. 

- Vi stemte jo dørklokker i hele Korsør, da hun forsvandt. Vi medbragte plakaten med hendes billede og efterlysningen af hende og spurgte så, om folk havde set hende eller vidste noget. Hvis folks reaktioner var mærkelige, så skrev vi det efterfølgende ned, siger Benjamin Erichsen, der er kasserer hos Natteravnene til Sjællandske.

Læs også Natteravnene i Korsør opruster efter Emilie Mengs forsvinden

Notaterne er stjålet

Men i weekenden er disse optegnelser blevet stjålet ved et indbrud i det hus på Korsør Fæstning, hvor Natteravnene har deres base.

- Det kan selvfølgelig være tilfældigt, men en sort taske med Natteravnenes optegnelser om Emilie Meng-sagen er blandt de stjålne genstande, siger 38-årige Charlotte Vang, der er talskvinde for Natteravnene i Korsør til Sjællandske.

Natteravnene oplyser, at de for længe siden har tilbudt politiet oplysningerne, men at ordensmagten aldrig kom og hentede dem. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App