Natteravnene i Korsør opruster efter Emilie Mengs forsvinden

Natteravnene i Korsør, der sørger for unges sikkerhed i byen, opruster med cykler, så de får lettere ved at patruljere i byens yderområder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Emilie Mengs forsvinden ved Korsør Station søndag den 10. juli præger stadig den sydvestsjællandske by.

Flere forældre er begyndt at hente deres børn og unge ved stationen eller give dem penge til en hyrevogn, så de ikke behøver at gå det lange stykke fra Korsør Station og ind til byen, hvor de skal gennem et område med tæt beplantning.

Men der er stadig mange unge, som går alene hjem fra stationen efter en bytur, og derfor har en anonym person doneret tre cykler til byens Natteravne. På den måde får de lettere ved at patruljere i området omkring Korsør Station og sikre, at de unge kommer sikkert hjem fra byen.

quote Vi kan skræmme de skumle typer væk

Benjamin Erichsen, bestyrelsesmedlem i Natteravnene Korsør

- Vi kan komme mere rundt til yderområderne og mere ud til stationen. Det gør, at vi kan skræmme de skumle typer væk, fortæller Benjamin Erichsen, bestyrelsesmedlem i Natteravnene Korsør, til TV ØST.

Indtil videre har Natteravnene kun patruljeret en gang pr. nat ude ved Korsør Station, fordi den ligger så langt væk fra selve byen. Med de nye cykler bliver det muligt for Natteravnene i løbet af en nat at patruljere tre gange i området. 

Samler unge piger op

På trods af den øgede opmærksomhed omkring unges færden hjem fra byen, kører der ifølge Benjamin Erichsen stadig mange unge mænd omkring stationen syd for Korsør i bil og samler unge piger op.

quote Der er stadig mange unge piger, som putter hørebøfferne over hovedet og går hjem alene fra byen

Benjamin Erichsen, bestyrelsesmedlem i Natteravnene Korsør

- Der er også stadig mange unge piger, som putter hørebøfferne over hovedet og går hjem alene fra byen, fortæller Benjamin Erichsen.

- Derfor er det vigtigt, vi viser, at vi passer på hinanden her i byen, tilføjer han.

Natteravnene i Korsør modtager de tre gule cykler med selvlysene logo på fredag klokken 13.00.