Lokal jæger opfordrer tusinder af kolleger: Led efter Emilie

Jagtsæsonen er en oplagt mulighed for at få ledt efter Emilie Meng i alle kroge af landet. Det mener i hvert fald en lokal foreningsformand.

Tema: Drabet på Emilie Meng
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Led efter spor i sagen om den forsvundne Emilie Meng. Sådan lyder opfordringen fra en lokal jagtforeningsformand.

I den kommende weekend vil tusindvis af jægere nemlig tage ud i naturen, når jagtsæsonen går i gang.

- Det her er en unik mulighed, som vi jægere har for at komme ud og være med til at lede. Lokalt er der gjort et kæmpe stykke arbejde for at finde hende. Desværre uden held. Så nu er der en chance mere for at lede på nogle steder, hvor man ikke i forvejen har søgt efter Emilie, siger Anders Peter Møller Nielsen.

En sag, der vedrører alle

Han er formand i Syd-Vestsjællands Jagtforening, og det er ham, der har sendt opfordringen videre til sine mange jagtfæller.

- Det her er jo en sag, der vedrører alle. Alle menneske kan sætte sig i den forfærdelige situation, det er for Emilies familie. Derfor mener jeg, at det her er noget, der vedrører os alle sammen, forklarer han.

Håbet er, at jægerne under deres færden efter dyr, også vil fokusere på spor efter Emilie - og eksempelvis sende deres hunde ind i tætbevoksede områder.

- Sørg for at komme ud i de kommende weekender og få kigget hver dag i hver en krog. Vi skulle meget gerne have fundet Emilie, siger Anders Peter Møller Nielsen.

Emilie Meng er sidst set tidligt søndag morgen den 10. juli. Efter en bytur skiltes hun med sine veninder på Korsør Station. 

Siden da har både politiet og frivillige adskillige gange søgt efter Emilie eller andre spor i sagen i Korsør. Indtil videre uden at finde noget, der har kunne føre politiet nærmere en opklaring. 

Emilie Mengs forsvinden