¨

Korsør sørger over den dræbte Emilie Meng

02:27

Video: Morten Bøgh

Foto: Morten Bøgh

1 af 2

Nyheden om Emilie Meng, der juleaftensdag blev fundet dræbt i en sø ved Borup, er nået frem til korsoranerne. Og nyheden gør ondt på de lokale.

Mørket hænger over Korsør Station.

Nyheden om Emilie Meng, der blev fundet dræbt i en sø ved Borup, er nået frem til korsoranerne. Lige over for stationen, hvor byens vartegn, et stykke tunnelrør fra Storebæltsforbindelsen står, ligger der lys og blomster til ære og minde om den unge pige, der forsvandt for over fem måneder siden.

Korsoranerne kommer og går. Lige nu står 50 til 60 mennesker i grupper med bøjede skikkelser og sørger.

Jeg er så ked af det. Tanken om hendes familie der sidder og alene her i juletiden. Det er skrækkeligt. Jeg håber gerningsmanden bliver fundet hurtigt. Det er en sorgens dag

Benjamin Eriksen, Korsør

Mange mennesker er netop nu mødt op på stationen i Korsør for at vise deres sympati med Emilie Mengs familie og for at sørge. Blomster og lys fylder på pladsen foran stationen.

Var med til at lede efter Emilie Meng

En af de fremmødte korsoranere er Benjamin Eriksen. Han har været med i de eftersøgninger, som mange civile har deltaget i.

- Det er ganske forfærdeligt. Man er ked af, man er rasende, og man er sur og sindssyg. Nu er der en gerningsmand højst sansynligt. Jeg er så ked af det. Tanken om hendes familie, der sidder og er alene her i juletiden. Det er skrækkeligt. Jeg håber, gerningsmanden bliver fundet hurtigt. Det er en sorgens dag, siger Benjamin Eriksen til TV ØST.

Også Douglas Adwin Dahl er taget ud til Korsør Station for at sørge.

- Nu kan vi endelig få en afslutning på en sag, der er så bestialsk. Hun har været forsvundet så længe. Det er tragisk, siger han.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App