¨

Intet afgørende nyt om Emilie i politiaktionen

Politiaktionen i de fire haveforeninger i Korsør, har endnu ikke vist nogle afgørende spor i sagen om Emilie Meng.

Politiet har ikke fundet noget afgørende nyt i sagen om den forsvunde Emilie Meng, men politiets hunde har vist interesse og markeret flere steder.

I over seks timer har politiet været i gang med en aktion i fire haveforeninger i håb om at finde spor, der kan lede dem videre i sagen om den forsvundne Emilie Meng.

Indtil nu har politiet gennemsøgt omkring halvdelen af kolonihavehusene i området. Politiet har hunde med i aktionen, som har markeret og vist interesse for flere steder i området, som er ved at blive nærmere undersøgt. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

- Der er indtil videre ikke kommet afgørende nyt, men afsøgningen fortsætter resten af eftermiddagen og torsdag, skriver Politiet.

Ingen adgang bag afspæringen

I en anden pressemeddelelser oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters politi, at der har været forespørgsler om at få adgang bag politiets afspærringer under afsøgningen af Emilie Meng i Korsør. Dog har politiet valgt at fastholde, at dette ikke er muligt, fordi betjentene og hundene skal have arbejdsro under afsøgningen.

Afsøgningen fortsætter resten af eftermiddagen og torsdag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App