Intet afgørende nyt om Emilie i politiaktionen

Politiet har ikke fundet noget afgørende nyt i sagen om den forsvunde Emilie Meng, men politiets hunde har vist interesse og markeret flere steder.

Tema: Drabet på Emilie Meng
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I over seks timer har politiet været i gang med en aktion i fire haveforeninger i håb om at finde spor, der kan lede dem videre i sagen om den forsvundne Emilie Meng.

Indtil nu har politiet gennemsøgt omkring halvdelen af kolonihavehusene i området. Politiet har hunde med i aktionen, som har markeret og vist interesse for flere steder i området, som er ved at blive nærmere undersøgt. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

- Der er indtil videre ikke kommet afgørende nyt, men afsøgningen fortsætter resten af eftermiddagen og torsdag, skriver Politiet.

Ingen adgang bag afspæringen

I en anden pressemeddelelser oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters politi, at der har været forespørgsler om at få adgang bag politiets afspærringer under afsøgningen af Emilie Meng i Korsør. Dog har politiet valgt at fastholde, at dette ikke er muligt, fordi betjentene og hundene skal have arbejdsro under afsøgningen.

Afsøgningen fortsætter resten af eftermiddagen og torsdag.