Hun kom aldrig hjem: Emilie Mengs familie donerer dusør bort

​Inden Emilie Meng fra Korsør blev fundet dræbt juleaftensdag, blev der udlovet en dusør til den, der kunne komme med afgørende spor i sagen.

Tema: Drabet på Emilie Meng
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Dusøren er hermed forhøjet til 200.000. Et hvert tip der kan medføre at Emilie kommer hjem i live, vil få udbetalt hele dusøren. Alle oplysninger skal ske til politiet.

Sådan skrev Emilie Mengs fætter, Robin Witzner, på Facebookgruppen Eftersøgningen af Emilie Meng, mens politi og flere hundrede frivillige stadig ledte efter den 17-årige pige fra Korsør, som havde været forsvundet siden den 10. juli 2016.

Men Emilie Meng kom aldrig hjem. Hun blev i stedet fundet dræbt på Regnemarks Bakke i vådområdet ved Borup juleaftensdag sidste år.

Derfor oplyser Robin Witzner nu på Facebook, at den ubrugte dusør vil doneret til en eller anden form for organisation eller firma, som de føler har været en del af forløbet til at bringe Emilie Meng hjem.

- Jeg vil komme med en udmelding på min profil, så snart vi er kommet frem til den præcise opdeling af pengene, skriver fætteren på Facebook.

Gerningsmanden i sagen er stadig på fri fod.