Gymnasieveninde til Emilie: Du er for evigt savnet

Caroline Hansen fra Gørlev tændte mandag et lys med en særlig besked til sin afdøde gymnasieveninde Emilie Meng.

Tema: Drabet på Emilie Meng
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et lys med en inderlig hilsen står og brænder blandt blomster og andre personlige beskeder ved skiltet over for Korsør station.

Det er Caroline Hansen fra Gørlev, som mandag har tændt lyset med et særligt budskab til den afdøde 17-årige Emilie Meng fra Korsør.

- Jeg har skrevet ”Du er for evigt savnet. Jeg elsker dig. Kys Caro og co.”, fordi det var noget man aldrig fik sagt. Det nåede man aldrig at sige. Det skal hun vide, siger Caroline Hansen, som gik i klasse sammen med Emilie Meng i gymnasiet.

Siden det kom frem, at det var Emilie Mengs lig, som var fundet i en sø ved Borup nær Ringsted juleaftensdag, har mange mennesker været forbi Korsør station med blomster og lys.

Selvom Emilie Meng har været væk i over fem måneder, så havde Caroline Hansen stadig et spinkelt håb om, at gymnasieveninden ville vende hjem igen.

-Jeg håbede, at hun kom tilbage og havde det godt. At der ikke var nogen, der havde gjort hende ondt, siger Caroline Hansen.

quote Jeg har skrevet ”Du er for evigt savnet. Jeg elsker dig. Kys Caro og kompagni”, fordi det var noget man aldrig fik sagt.

Caroline Hansen, skoleveninde til Emilie Meng

En god musicalveninde med glimt i øjet

Louise Krogh besøgte også byskiltet over for Korsør station og tændte et lys for at ære sin afdøde veninde.

Hun kendte Emilie Meng fra ungdomsskolen i Korsør, hvor pigerne gik til musical sammen.

- Jeg satte et lys for hende, fordi Emilie var en fantastisk ung pige med gnist i øjnene, når vi fremførte vores musicals, siger Louise Krogh.

De mange personlige hilsner fra venner og bekendte håber gymnasieveninden Caroline Hansen kan gøre en forskel, selvom Emilie Meng ikke er blandt dem længere.

- Jeg håber, at hun ved, at vi alle sammen savner hende, siger Caroline Hansen.

Emilie Meng forsvandt den 10. juli i år på Korsør station og blev fundet over 60 kilometer derfra i en sø i Borup.