Godt 50 personer var nær det sted, hvor Emilie forsvandt

I et interview med Sjællandske kalder efterforskningslederen Emilie-sagen for uhyre sjælden og et mysterium.

Tema: Drabet på Emilie Meng
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kan et ungt menneske i dagens Danmark forsvinde uden at efterlade sig nogen spor overhovedet? Svaret er ja. For det har Emilie Meng fra Korsør i morgen været bevis på i 11 uger.

Vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen kalder i et interview i dagens Sjællandske Emilie-sagen for både meget sjælden og mystisk.

- Det er meget mystisk, at Emilie Meng en søndag morgen kan forsvinde i Korsør helt uden at efterlade sig nogen spor overhovedet. Det er meget sjældent, at vi har sådanne sager, hvor unge mennesker forsvinder helt sporløst i Danmark, siger Søren Ravn-Nielsen.

Han understreger, at politiet fortsat bruger betydelige ressourcer på at efterforske den unge piges sporløse forsvinden.

Søren Ravn-Nielsen mener, at sandsynligheden, for at hun selv har valgt at forsvinde, er mindsket i takt med, at der ikke har været et eneste spor efter f.eks. brug af elektroniske kreditkort.

Emilie Mengs telefon gik tør for strøm, da hun forsvandt, og derfor kan den heller ikke hjælpe politiet på vej.

Men andre tændte mobiltelefoner giver politiet mulighed for at kortlægge, hvem der den pågældende søndag morgen den 10. juli var i det område ved Korsør Station, hvor hun sidst er set i live.

Sjællandske erfarer, at det i tidsrummet fra klokken 03.30 til 04.30 drejer sig om godt et halvt hundrede mennesker, hvoraf flere naturligvis var der som en del af deres arbejde. Togpersonale og taxachauffører eksempelvis.