Frivillige gennemsøger stort sumpområde i jagten på Emilie

På søndag gennemsøger frivillige et kæmpe sumpområde ved Korsør i håbet om at finde spor, der kan lede dem tættere på den forsvundne Emilie Meng.

Tema: Drabet på Emilie Meng
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den unge Emilie Meng fra Korsør har siden søndag morgen den 10. juli været som sunket i jorden.

Lige siden har flere hundred frivillige, politibetjente, specialtrænede hunde, droner, dykkere og helikoptere forgæves ledt efter spor, der kan lede dem tættere på den forsvundne.

Men selvom der ikke er kommet nogen gennembrud i sagen, så mister de frivillige eftersøgere i gruppen Forsvundne Personer ikke modet. På søndag leder de nemlig efter spor i et sort sumpområde ved Korsør.

quote At give op er ikke nogen mulighed. Emilie er ikke kommet hjem, så vi leder efter noget, som politiet kan arbejde videre med

Sofie Sønderup, stifter af Facebookgruppe Forsvundne Personer

- Det er et privat område, som ikke har været gennemsøgt før. Men nu har vi endelig fået fat på områdets ejer, som har givet os tilladelse til at gå derind, siger Sofie Sønderup, stifter af Facebookgruppe Forsvundne Personer, til TV ØST.

Området er ifølge Sofie Sønderup et større område i nærheden af Korsør, som både indeholder store sumpområder, bygninger og krat.

- Derfor vil der blive brug for folk med vaders eller våddragt, siger Sofie Sønderup.

Mister ikke modet

Selvom der stadig ikke er nogen spor af Emilie Meng, så mister de frivillige ifølge Sofie Sønderup ikke modet.

- At give op er ikke nogen mulighed. Emilie er ikke kommet hjem, så vi leder efter noget, som politiet kan arbejde videre med, fortæller Sofie Sønderup.

Forventer I stadig at finde Emilie Meng i live?

- Det skal jeg jo sige ja til, men det er mystisk, at der ikke har været noget livstegn fra Emilie. Men vi giver ikke op, svarer Sofie Sønderup.