Forundret nabo: Hvorfor har vi ikke fundet Emilie før nu?

Det undrer naboen til Regnemarks Bakke, at ingen har set Emilie Meng før juleaftensdag, da der er masser folk i området.

Tema: Drabet på Emilie Meng
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der har været hundeluftere, jagtfolk, skraldemænd og folk på tur i området. Der har sågar været folk og tilse pumperne i søerne.  

Alligevel har ingen opdaget den forsvundne Emilie Mengs lig i en sø ved Regnemarks Bakke i Borup før juleaftensdag.

Ved et pressemøde søndag aften kunne Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortælle, at Emilie Mengs ling bar præg af at have ligget i søen i lang tid.

Derfor undrer det naboen ved Regnemarks Bakke, Pia Weikup, at hun ikke er blevet fundet før. 

- Hvis det (liget red.) har ligget synligt, ville man kunne se det oppe fra vejen. Man har den allerbedste udsigt deroppe fra, fordi man står og kigger ned. Det er et panorama uden lige. Så det undrer mig virkelig, hvordan sådan noget kan være skjult for os beboere, og at vi eller eller vores hunde ikke har kunne lugte noget, siger Pia Weikup til TV ØST.

quote Det undrer mig virkelig, hvordan sådan noget kan være skjult for os beboere, og at vi eller eller vores hunde ikke har kunne lugte noget

Pia Weikup, Regnemarks Bakke

Har ikke set noget

Selvom Pia Weikup bor lige ved siden af den sø, hvor Emilie Meng blev fundet død juleaftensdag, har hun svært ved at mindes, hvad der mon er sket den bare 17-årige pige få meter fra hendes hjem.

- Jeg har brugt to døgn nu på at tænke, hvad der kan være sket, hvad kan der være hændt, hvad har der været af usædvanlige ting og sager, siger Pia Weikup spørgende.

Må kende området

Desuden har hun svært ved at se, hvordan en gerningsmand har båret sig ad med at færdes i området.

For Pia Weikup beskriver området som et sumpet sted, hvor man skal vide, hvor man sætter fødderne i. Det er nemlig et svært område at bevæge sig i. Hun fortæller ligefrem, at man skal have et ærinde for at køre ind på området og tænker, at gerningsmanden må kende området.

- Man har skulle vide, hvor man skulle køre hen, hvis det skulle give mening, tænker jeg. Det er ikke en, der lige er kørt af afkørsel 34 og tænkt; her er lige et gemmested, siger Pia Weikup. 

Ifølge Pia Weikup er der to muligheder for at komme ind til terrænet. Enten er der en låge, hvor man kan komme frit ind, hvor der er en sø på hver side og hvor man kan gå op til en ås, og ellers er der en trappe, man kan gå over.

- Trappen er ret besværlig og man skal være godt gående for at komme op over den, siger Pia Weikup.