¨

Forsvundne Emilie muligvis set i Horsens

En mand fra Horsens mener at have set den efterlyste Emilie Meng i byen. Politiet vil nu undersøge oplysningerne nærmere.

I over en uge har 17-årige Emilie Meng fra Korsør været forsvundet sporløst. Men nu mener en mand, at han har set hende i Horsens i weekenden.

Det skriver Lokalavisen Horsens.

- Anmelderen siger, at han er noget sikker på, at han har set den Korsør-efterlyste pige Emilie lørdag klokken 22.30 på Kildegade omkring ’Kilden’. Her sad hun på et gelænder, som om hun ventede på noget. Han stoppede op og spurgte hende, om der er noget, han kunne hjælpe med. Hun fortalte ham, at hun bare sad og ventede. Han gik videre, men vendte tilbage, fordi han mente, det var den efterlyste pige, men der var hun så væk. Han er temmelig sikker på, at det skulle være hende, siger Peter Thaysen, som er leder af Horsens Lokalpoliti til lokalavisen.

Lyse bukser og sort bluse

Manden henvendte sig til politiet mandag med oplysningerne. I følge ham skulle Emilie Meng have været iført lyse bukser og en sort bluse.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bekræfter over for TV ØST, at de har modtaget oplysningerne om, at Emilie Meng muligvis er blevet set i Horsens.

Politiet vil nu undersøge oplysningerne nærmere. Samtidig opfordres folk i Horsens til at kontakte politiet, hvis de mener, de også har set Emilie Meng.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App