Forsvundne Emilie muligvis set i Horsens

En mand fra Horsens mener at have set den efterlyste Emilie Meng i byen. Politiet vil nu undersøge oplysningerne nærmere.

Tema: Drabet på Emilie Meng
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I over en uge har 17-årige Emilie Meng fra Korsør været forsvundet sporløst. Men nu mener en mand, at han har set hende i Horsens i weekenden.

Det skriver Lokalavisen Horsens.

- Anmelderen siger, at han er noget sikker på, at han har set den Korsør-efterlyste pige Emilie lørdag klokken 22.30 på Kildegade omkring ’Kilden’. Her sad hun på et gelænder, som om hun ventede på noget. Han stoppede op og spurgte hende, om der er noget, han kunne hjælpe med. Hun fortalte ham, at hun bare sad og ventede. Han gik videre, men vendte tilbage, fordi han mente, det var den efterlyste pige, men der var hun så væk. Han er temmelig sikker på, at det skulle være hende, siger Peter Thaysen, som er leder af Horsens Lokalpoliti til lokalavisen.

Lyse bukser og sort bluse

Manden henvendte sig til politiet mandag med oplysningerne. I følge ham skulle Emilie Meng have været iført lyse bukser og en sort bluse.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bekræfter over for TV ØST, at de har modtaget oplysningerne om, at Emilie Meng muligvis er blevet set i Horsens.

Politiet vil nu undersøge oplysningerne nærmere. Samtidig opfordres folk i Horsens til at kontakte politiet, hvis de mener, de også har set Emilie Meng.

play
Hans Jørgen Kolmos

Professor om britisk virusvariant på plejehjem: - Bekymrende, men ikke uventet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere