¨

Færre unge i Korsør er ude i mørke, efter Emilie forsvandt

06:42

Se hele indslaget herover. I denne uges krimimagasin følger vi Natteravnene i Korsør, som hver weekend forsøger at gøre bylivet til et trygt sted igen. Video: TV ØST

Natteravnene i Korsør er mere opmærksom på stationen efter Emilie Mengs forsvinden. Foto: TV ØST

1 af 2

Især teenagepiger er tydeligt påvirket af sagen om Emilie Meng, som blev fundet dræbt juleaftensdag.

Det er færre unge, man støder på i bybilledet, så snart mørket falder på i Korsør.

Siden Emilie Meng forsvandt fra Korsør Station den 10. juli, er især teenagepiger utrygge og påvirket af sagen, når de går rundt alene i byen.

- Det er jo en helt forfærdelig historie, som har påvirket hele Korsør. Også bare generelt ungdomslivet, og hvad man gør. Alle er meget bevidste om det. Det er sådan, at man går i hvert fald ikke alene længere, siger 14-årige Ida Andersen.

Natteravne på cykler

Derfor har Natteravnene i Korsør stort fokus på at gøre byen mere tryg at færdes i. Weekend efter weekend er de på vagt i Korsørs gader for at holde øje med de unge i byen.

Siden i sommer har de anskaffet sig cykler, så de fremover kan være mere i området omkring stationen, som er et meget øget område, langt fra byens centrum.

Lørdag aften var TV ØST med natteravnene på tur i Korsørs gader for at høre de unge om, hvordan de har det med at færdes i byen efter Emilie Meng-sagen. 

Se indslaget øverst i artiklen. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App