Emilie-sagen: Politiet efterlyser hvid kassevogn

Vidner har set en hvid kassevogn køre stærkt ved Korsør Lystskov i weekenden, da Emilie Meng forsvandt.

Tema: Drabet på Emilie Meng
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er oplysninger fra vidner, som nu får politiet til at gå ud med en efterlysning af en hvid kassevogn.

- Vidner har set en hvid kassevogn køre lidt stærk ind i lystskoven i den weekend, hvor Emilie Meng forsvandt. Og det er føreren af den vogn, som vi meget gerne vil i kontakt med, siger efterforskningsleder i sagen, Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

Vidnerne har ifølge efterforskningslederen ikke nærmere kunne beskrive kassevognen eller fortælle mere nøjagtigt, hvornår de så den ved skoven.

- Vi vil gerne lukke et hjørne af

Oplysningerne om den hvide kassevogn har floreret siden august. Men det er altså først nu, at politiet officielt set søger efter personer, der har noget med den at gøre. 

Hjælp politiet

Hvorfor er I først ude at efterlyse den hvide kassevogn nu?

- Vi er nået så langt i efterforskningen, at vi gerne vil lukke det her hjørne af. Vi har ingen forventning om, at den har noget med sagen at gøre, men vi vil gerne afklare, hvem der har kørt i bilen, forklarer Søren Ravn-Nielsen.

Udover selve føreren af bilen, så vil politiet også gerne høre fra andre personer, der kan have set vognen.

En del af baggrunden for gennemsøgning af lystskoven

Politiet er både torsdag og fredag massivt tilstede i Korsør Lystskov. Både specialtrænede hunde og dykkere gennemgår skov og indsøer i jagten på spor i sagen.

Netop oplysningen om den hvide kassevogn, der skulle være set i området, er en af årsagerne til, at skoven igen bliver endevendt.

- Vi har som et led i efterforskningen været i lystskoven tidligere. Den hvide kassevogn er en del af baggrunden for, at vi er der igen. Men vi vil også generelt set gerne følge op derude, ligesom vi har gjort det andre steder, og sikre os, at vi ikke har overset noget, siger Søren Ravn-Nielsen.

Præcis hvor længe eftersøgningen i lystskoven fortsætter denne gang er endnu ikke besluttet. Efterforskningslederen regner dog med, at de vil være til stede det meste af formiddagen.