Eftersøgning af Emilie fortsætter i morgen

Politiet fandt ikke noget, da de torsdag gennemsøgte et område i Korsør med hunde og dykkere. De genoptager eftersøgningen i morgen.

Tema: Drabet på Emilie Meng
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det gav ikke nogle spor i sagen om Emilie Mengs forsvinden, da politiet i dag rykkede ud med hunde og dykkere i et område af Lystskoven syd for Korsør. Politiet har også ledt på stier langs Vestmotorvejen ved Korsør.

Det fortæller indsatsleder Steen von Würden til TV ØST.

Politiet er dog ikke færdige i området og leder videre fredag morgen fra klokken 8.

Vil være grundige

Der har tidligere været frivillige eftersøgninger i Lystskoven - et område på hele 150 hektar - men politiet har iværksat en eftersøgning for at være helt sikre på, at der ikke er noget at komme efter.

- Vi har ikke været systematisk gennem skoven tidligere. Det gør vi nu, sagde Steen von Würden for eftersøgningen til TV ØST.

Det er landets bedste sporhunde og såkaldte nedgravningshunde, der torsdag har ledt efter Emilie Meng. Omkring 25 mand fra politi og søværnet har deltaget i torsdagens aktion.

Forsvundet i 88 dage

Emilie Meng forsvandt efter en bytur med veninderne natten til søndag den 10. juli, for 88 dage siden. Her blev hun set klokken 04.00 på Korsør Station, hvorfra hun gik alene fra toget. 

Siden har både politifolk og frivillige gennemført adskillige eftersøgninger efter Emilie Meng i byen og i nærliggende moser og vandhuller. Dog uden at finde nye spor efter hende.