Det strømmer stadig ind med henvendelser i Emilie-sagen

Politiet har nu fået over 200 henvendelser fra folk, efter Emilie Mengs lig blev fundet og får stadig mange henvendelser.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Juleaftensdag blev den bare 17-årige Emilie Meng fundet dræbt efter en massiv jagt på at finde hende. Den unge gymnasiepige fundet død i en sø ved Regnemarks Bakke i Borup efter knap et halvt år efter, hun sporløst forsvandt fra Korsør Station. Politiet mener, at hun har været udsat for en forbrydelse.

Siden en hundelufter fandt Emilie Meng, har det strømmet ind med henvendelser fra borgere, der mener at have set noget i sagen, eller som var i området omkring den 10. juli, hvor hun forsvandt eller i dagene umiddelbart efter.

- Vi får stadig henvendelser, som vi kigger på. Vi er oppe på over 200 henvendelser, som vi arbejder med, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Jægere i området

Nogen af henvendelserne stammer tilsyneladende fra flere jægere, der var på bukkejagt den morgen, hvor Emilie Meng forsvandt, efter vildtplejerådgiver Jesper Schytte fra Danmarks Jægerforbund opfordrede jægere, der var på jagt i området omkring Regnemarks Bakke om at henvende sig til politiet.

For i tirsdags kunne Jesper Schytte, der udover at være jæger også er tidligere betjent meddele, at han havde hørt fra fem jægere og en lystfisker, som havde henvendt sig.

Årsagen til Jesper Schyttes opfordring skyldes, at den 10. juli var sidste søndag i bukkejagt-sæsonen, og derfor var mange jægere oppe i det tidsrum, hvor Emilie Meng forsvandt.

Efterforskningen tager tid

Hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi arbejdes der på at finde en opklaring i sagen ud fra de mange borgerhenvendelser, de har fået.

- Vi arbejder på højtryk på flere forskellige fronter og her i forhold til at gennemgå de mange henvendelser, vi stadig får. Så må vi se, om de kan lede os videre, siger Søren Ravn-Nielsen.


Nyhedsoverblik