¨

Spillerforeningen: DBU er ikke opgaven voksen

Foto: TV ØST

På baggrund af matchfixing-sagen mod FC Vestsjælland-spilleren Kristoffer Wichmann, mener Spillerforeningen ikke at DBU er opgaven voksen.

Spillerforeningens direktør, Mads Øland, er på ingen måde imponeret over den måde DBU har håndteret matchfixing-sagen mod Kristoffer Wichmann.

- Jeg synes, der er mange problemer i det. For mig er det tydeligt, at det er første gang, DBU har haft den rolle at skulle kigge på så kompleks en sag, siger han og fortsætter:

- Der er sket en domsfældelse på indicier og en helt konkret afhøring af nogle personer, som i hvert fald ikke lever op til de standarder, som jeg kunne ønske, at man brugte.

Derfor mener Spillerforeningen, at DBU ikke skal have lov til at føre den slags sager. I stedet må andre instanser hjælpe til.

- Jeg synes hellere, at vi skal kigge på, om det overhovedet er en rolle for et sportsforbund. Altså: Er det her en rolle for DBU eller er det noget vi skal bede en offentlig myndighed om, siger Mads Øland.

Spillerforeningen overvejer nu, at kontakte diverse ministerier, for at få en afklaring af, hvordan matchfixing-sager skal håndteres i fremtiden.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App