¨

Lokal fodboldprofil i stor matchfixing-sag

Foto: TV ØST

En lokal fodboldstjerne er ifølge Ekstra Bladet en af af de spillere, DBU mistænker for matchfixing.

Den 8. december kom Dansk Boldspil-Union (DBU) med den opsigtsvækkende melding, at flere personer i den danske fodboldverden er mistænkt for matchfixing. Nu er der sat navn på én af dem. Det drejer sig ifølge Ekstra Bladet om FC Vestsjællands profil Kristoffer Wichmann.

Det er endnu usikkert hvilken rolle, DBU mistænker Wichmann for at have haft i matchfixing-sagen, men det er et faktum, at forsvarsspilleren har allieret sig med en forsvarsadvokat for at stå bedst muligt rustet i kampen mod DBU og det danske retsvæsen, skriver avisen.

Desuden har han ifølge Ekstra Bladets oplysninger søgt assistance hos Spillerforeningen.

Har allieret sig med advokater

- Vores medlem havde allerede hjælp fra advokater, da han kontaktede os. Det er meget alvorligt at blive anklaget for et eller andet med aftalt spil og matchfixing. Vores medlem afviser fuldstændigt at have foretaget sig noget ulovligt og mener, at hele sagen bygger på misforståelser og løse påstande. Han er selvfølgelig meget berørt af sagen, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland, til Ekstra Bladet.

Øland vil dog ikke bekræfte, at det er Kristoffer Wichmann, der er tale om.

Heller ikke DBU vil bekræfte identiteten på personer, klubber eller kampe i sagen. Først i det nye år vil forbundet komme med flere detaljer.

TV2 ØST har uden held forsøgt at få en kommentar fra Kristoffer Wichmann.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App