FC Vestsjælland lader Wichmann gå

Fodboldspiller Kristoffer Wichmann har bedt sin klub FC Vestsjælland ophæve hans kontrakt, og det ønske har Slagelseklubben netop efterkommet.

Tema: Da fodboldspiller spillede på egne kampe
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kristoffer Wichmann er fortid i FC Vestsjælland. Klubben meddeler i en pressemeddelelse, at den har valgt at efterkomme forsvarsspillerens ønske om at ophæve kontrakten.

Bruddet mellem de 2 parter kommer, efter at DBUs disciplinærudvalg 3. februar i år idømte fodboldspilleren 6 måneders karantæne, fordi han var mistænkt for at stå bag matchfixing.

Tæt dialog med hinanden

Selv om DBU valgte at ophæve hans karantæne i midten af marts, og FC Vestsjælland i kølvandet på den beslutning ophævede suspenderingen af den 31-årige fodboldspiller, så har Wichmann altså valgt at bede om at blive løst fra sin kontrakt.

- FC Vestsjælland har været i tæt dialog med Kristoffer Wichmann, lige siden DBU ophævede Wichmanns karantæne i midten af marts. FC Vestsjælland har hertil erfaret, at Wichmann har været dybt påvirket af den verserende sag. Klubben har derfor valgt at efterkomme Wichmanns ønske om, at få ophævet sin kontrakt med klubben. Wichmanns kontrakt er ophævet per 1. april 2013, skriver FC Vestsjælland blandt andet i pressemddelselsen.

Klubben skriver endvidere, at den har fuld forståelse for Wichmanns beslutning, og at den derfor efter gensidig overenskomst med Wichmann har valgt at efterkomme hans ønske.