Turistattraktioner har påsketravlt: - Corona er et lille bump på vejen

Siden 1. marts har landets udendørsattraktioner været åbne, og der har været påsketravlt flere steder i regionen.

Siden 1. marts har det være muligt at besøge de turistattraktioner, der er udendørs, så længe man har en negativ coronatest eller er blevet vaccineret. Det er der mange, der har benyttet sig af i påsken, mærker man hos Odsherred Zoo Rescue mellem Høve og Asnæs.

- Det er gået fantastisk, og vi har haft glade gæster. Og frygten for coronareglerne og så videre har været helt okay. Folk har været glade og har haft deres test. Der har ikke været nogen problemer. Det har været dejligt, siger direktør Joan Thygesen.

En af de glade gæster var Ewa Daniél fra Roskilde, som var på besøg med sin familie.

- Vi vil gerne støtte op om de dyreparker, der har været lukket på grund af corona, så det var rigtig fint at komme her, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet.

Joan Thygesen, direktør hos Odsherred Zoo Rescue.
Joan Thygesen, direktør hos Odsherred Zoo Rescue. Foto: Rikke Stokholm - TV2 ØST
Travlhed hos attraktioner
Foto: Rikke Stokholm - TV2 ØST

Et bump på vejen

Også hos ved Skovtårnet nær Rønnede har der været run på denne weekend, og idémanden bag fortæller, at der har været flere besøgende denne påske end på samme tid sidste år.

- Så påsken er gået rigtig godt. Vi har haft flere gæster i år end sidste år i påsken, og vejret er også bedre. Så vi tror på, at vi kommer gennem det her, siger Jesper Mathiesen fra Camp Adventure.

Camp Adventure har heller ikke oplevet problemer med, at de besøgende ikke opfylder kravene og kan fremvise en negativ coronatest eller et vaccinebevis.

- Jeg synes, det er blevet ret nemt at håndtere det her med at tjekke, om folk er testet. Vi frygtede det lidt i starten, men vi har slet ikke nogen problemer. Folk er rare og flinke og har coronatesten med. Det er forholdsvist nemt, siger Jesper Mathiesen.

- Vi har lige holdt toårs fødselsdag, og vi har været igennem mange ting på den tid. Jeg anser lidt det her corona som et lille bump på vejen, for vi tager de lange briller på. Det kommer vi over.

Tilbage hos Odsherred Zoo Rescue oplever Joan Thygesen heller ikke problemer med de gældende coronarestriktioner, og hun tror på en god sommersæson.

- Jeg forventer mange gæster. Alle sommerhuse er lejet ud, så jeg forventer et stort rykind og har ansat mange unge mennesker, slutter hun.