Nu er der kun to indlagte med corona i regionen

Her får du overblikket over, hvor mange personer i Region Sjælland, der er smittede og døde efter udbruddet af covid-19.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tirsdag er to personer indlagt med coronavirus på et sygehus i Region Sjælland.

Ingen af de to patienter er indlagt på en intensiv afdeling eller i respirator. Antallet er steget med en enkelt patient i forhold til 4-6. juli, hvor en enkelt patient var indlagt med coronavirus på en af regionens sygehuse.

Det seneste døgn er der ingen med covid-19, der er afgået ved døden i Region Sjælland. Dermed er det samlede antal døde smittet med covid-19 alt i alt 124 her i regionen siden epidemiens udbrud.

Opgørelsen omfatter dødsfald, der er registreret indenfor 30 dage efter påvist infektion. Covid-19 er ikke nødvendigvis den egentlige årsag til dødsfaldet.

I alt er 125.223 personer blevet testet for coronavirus i Region Sjælland. Ud af dem er 2.035 testet positive.

To dødsfald på landsplan

På landsplan er indlæggelsestallet tirsdag 17 personer, hvilket er et fald på seks siden mandag.

Fem personer med coronavirus er indlagt på en intensiv afdeling, og fire af dem er så syge, at de har brug for en respirator.

Dødstallet er steget med to personer, hvilket bringer det samlede dødstal op på 609.

Samlet er 12.888 registreret smittet med virusset på landsplan, hvilket er en stigning på 10 i løbet af det seneste døgn.

Der er blevet testet yderligere 8.056 personer siden mandag, hvilket bringer det samlede antal testede personer op på 902.129. Tallet er dog reelt højere, da der i opgørelsen kun indgår tal for de test, der er kommet svar på.

11.983 personer er meldt raske, hvilket er 48 flere siden tirsdag.