Gæst i Lalandia testet positiv for corona - besøgende opfordres til at blive testet

En seksårig pige, der torsdag besøgte Lalandia i Rødby, er blevet testet positiv for corona.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Besøgende i Lalandias Aquadome i Rødby opfordres til at blive testet for corona.

Det skriver Lalandia på deres Facebook-side.

Opfordringen kommer, efter at en seksårig pige, der besøgte Lalandia den 13. august mellem klokken 16.15 og 18.30, er blevet testet positiv for sygdommen.

- Vi anbefaler alle, der har været i Aquadome i samme tidsrum, at blive testet, skriver Lalandia på deres Facebook-side.

Udenlandske gæster skal have besked

Thomas Bahn Jespersen, der er salgs- og marketingdirektør i Lalandia, fortæller til TV2 ØST, at den seksårige pige var dagsgæst i Lalandia i Rødby.

quote Vi anbefaler, at alle lader sig teste, for at skyde enhver usikkerhed til jorden

Thomas Bahn Jespersen, salgs- og marketingdirektør, Lalandia.

- Da de kommer hjem, får hun symptomer og bliver testet og er desværre positiv for covid-19, og så tager vi med det samme kontakt til Styrelsen for Patientsikkerhed, siger han.

Efterfølgende har Lalandia udbredt budskabet om, at det er en god idé at blive testet for corona, hvis man besøgte badelandet i Rødby den 13. august.

- Alle, der boet hos os, har fået en mail, vi har slået det op på sociale medier, og så er vi ved at få oversat meddelelsen, så vores udenlandske gæster også kan få besked, fortæller Thomas Bahn Jespersen.

Medarbejdere skal testes

Styrelsen for Patientsikkerhed mente, at Lalandia for at undgå smittespredning skulle kontakte deres gæster og opfordre dem til at blive testet.

- Vi anbefaler, at alle lader sig teste for at skyde enhver usikkerhed til jorden, siger Thomas Bahn Jespersen.

Også en del af medarbejderne i Lalandia i Rødby skal testes efter den seksåriges besøg, fortæller salgs- og marketingdirektøren.

- Vi anbefaler, at de medarbejdere, der har været i berøring eller i kontakt med de pågældende gæsterne, lader sig teste, siger han.

Artiklen fortsætter under opslaget.

En dagsgæst, der besøgte Aquadome i Lalandia i Rødby torsdag 13. august kl. 16.15-18.30, har desværre fået konstateret...

Slået op af LalandiaMandag den 17. august 2020

Andet tilfælge af corona i Lalandia i Rødby

I juni blev en gæst i Lalandia i Rødby også testet positiv for corona kort efter sit besøg.

Dengang blev de øvrige gæster ikke informeret om smitten med det samme.

- I juni var vi også i dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed, men denne gang anbefaler de, at vi kontakter dem, der har boet hos os, siger Thomas Bahn Jespersen.

- Og vi forholder altid til, hvad de anbefaler, siger han.