Desperat fitness-indehaver flytter udenfor for at fremrykke genåbning

Martin Sørensen må først åbne sit indendørs træningscenter til august. Nu har han flyttet træningsudstyret udenfor, og medlemmerne er igen velkommen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Medlemmerne af Puls Fitness i Dianalund har ventet med længsel på at vende tilbage til træningen. Og det samme gælder indehaver Martin Sørensen. Han har derfor rykket sine fitnessmaskiner under åben himmel for at kunne slå dørene op til fitnesscenteret igen.

quote Som lille selvstændig med udsigt til først at åbne 1. august, så kommer du helt automatisk på randen af konkurs

Martin Sørensen, indehaver, Puls Fitness

Selv kalder kalder han det for en desperat løsning på en desperat situation.

- Som lille selvstændig med udsigt til først at åbne 1. august, så kommer du helt automatisk på randen af konkurs fra den ene dag til den anden, siger han til TV2 ØST.

- Vi har brugt de sidste par dage på at rykke store dele af alt vores styrketræningsudstyr og kredsløbsudstyr udendørs, forklarer han videre.

Blæser sveden af panden

Og spørger man blandt medlemmerne, så bliver Martin Sørensens beslutning om at rykke udenfor værdsat.

- Når den indendørs træning er lukket ned, så synes jeg, at det er et godt alternativ. Det fungerer jo også godt, selv når solen ikke skinner, siger Per Jakobsen fra Dianalund.

Og Line Kjesholt, der også er mødt op for at få sved på panden, bemærker, at der ligefrem er fordele ved at være rykket udenfor.

- Sådan en dag som i dag er det jo fantastisk. Der er lidt vind og sol. Det er dejligt. Man får ligesom blæst lidt sved af panden, når vinden kommer, så det driver ikke af en.

En kalkuleret risiko

Indehaveren lægger ikke skjul på, at beslutningen ikke er uden risici for motionsapparaterne, som nu står under åben himmel.

- Jeg tror, at når sommeren er omme, så er der ikke ret mange af de her maskiner her, som er klar til brug inde i centret. Så det er simpelthen en kalkuleret risiko, jeg må gøre for at tilgodese mine medlemmer, siger Martin Sørensen.

Artiklen fortsætter under billedet

Foreløbig kører alt som smurt. Der er sprit i lange baner, afstand og maksimalt ni personer i gang samtidig.
Foreløbig kører alt som smurt. Der er sprit i lange baner, afstand og maksimalt ni personer i gang samtidig. Foto: Katja Højbjerg - TV2 ØST

Andre steder i regionen er man også rykket udenfor for at holde formen ved lige.

Store Bededag stod den for eksempel på spinning i Karrebæksminde. Det var feriecentret der stod bag arrangementet. Både træner og deltagere var rigtig glade for igen at trampe i pedalerne.

- Det var verdensklasse. Mig selv inklusiv var rigtig høj bagefter. Vi havde jo deltagere, der gik hjem og nærmest var helt grædefærdige, fordi de endelig var kommet ud og havde set nogle af de andre mennesker og havde trænet, så det var simpelthen verdensklasse. Og så sad vi jo med en flot udsigt til Karrebækfjord og Karrebæk kirke, fortæller Jan Flemming spinninginstruktør fra Næstved.

I den aftale, som politikerne på Christiansborg har indgået, fremgår det, at fitnesscentrene først står til at åbne som en del af fase 4, der tidligst bliver taget hul på i starten af august.