¨

Serie Campingliv

07:36

Dette afsnit

Sorø Sø Camping

06/05/2020

I denne serie besøger vi nogle af regionens dejlige campingpladser. Denne gang er det pladsen, der ligger ved breden af Pedersborg Sø i Sorø. Lone og Martin Wellejus har drevet pladsen i 14 år, og haft mange udenlandske turister i autocampere. Men dette forår er helt anderledes.

Sorø Camping ligger ud til Pedersborg Sø, og de første campister slog teltpælene i i 1967.. Der er plads til 210 campingvogne, men der er også hytter man kan bo i, og gode pladser til autocampere. Det er Lone og Martin Wellejus, der driver pladsen for 14 sæson, og de tænker ekstra på børnene med bolchekogeri og bolchenavne på pladsens veje, og når ellers verden er normal kører der også et lille tog rundt, så de små kan få en ekstra oplevelse.

Vi forlænger sommerstemningen med besøg på nogle af regionens camping pladser. Selv om campingvognene kan se ens ud, er pladserne vidt forskellige. Her er de faste gæster, og dem som kigger forbi for første gang. Nogle foretrækker ro, mens andre elsker swimmingpool og legeplads. Selv om det er sidst på sæsonen er der stadig mulighed for at nyde de sidste solstråler og gøre status over turistsæson 2019.

Afsnit

Alle serier A - Å