¨

Serie Campingliv

07:25

Dette afsnit

Enø Camping

22/04/2020

Foråret er blevet helt anderledes end det plejer at være på grund af corona. Turistbranchen holder vejret, og på campingpladserne ser virkeligheden også anderledes ud. Vi besøger Enø Camping, for at se hvordan de klarer sig der.

Foråret er blevet helt anderledes end det plejer at være på grund af corona. Turistbranchen holder vejret, og på campingpladserne ser virkeligheden også anderledes ud. Vi besøger Enø Camping, for at se hvordan de klarer sig der. Campingpladsen ligger på ferieøen Enø, syd for Næstved, kun et ishus afstand fra badestranden, sommerhusområde og lystbådehavn, og er en af Danmarks ældste. Der er 260 pladser, og gæster der nyder campinglivet hele året. Ulf Christensen driver Enø Camping, og det har han gjort i 20 år.

Vi forlænger sommerstemningen med besøg på nogle af regionens camping pladser. Selv om campingvognene kan se ens ud, er pladserne vidt forskellige. Her er de faste gæster, og dem som kigger forbi for første gang. Nogle foretrækker ro, mens andre elsker swimmingpool og legeplads. Selv om det er sidst på sæsonen er der stadig mulighed for at nyde de sidste solstråler og gøre status over turistsæson 2019.

Afsnit

Alle serier A - Å