Reaktionerne vælter ind til Adams mor: - Hvor er det stærkt at stå frem med dette vigtige budskab

Reaktionerne er mange til Katharina Lindqvist, der i dag har valgt at stå frem med sin historie, efter hendes søn døde af at have taget stoffet MDMA.

Tema: Børn blev alvorligt syge af at spise MDMA
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tilbage i februar mistede hun sin 15-årige søn, Adam Buk. 

Han døde, efter han havde indtaget stoffet MDMA sammen med en kammerat. Nu har Katharina Lindqvist valgt at stå frem i TV ØST, fordi hun har et budskab.

- Det betyder rigtig meget for mig, at folk lytter til den her historie og forstår, hvor farligt det er, siger hun.

- Jeg synes, det er vigtigt, at man prøver at bruge den her historie til at huske på, at man skal passe på sine unge. Og at de unge skal lade være med at springe på alt muligt bare, fordi der er nogle, der siger, at det er ikke farligt. 

Budskabet har mødt hjerter og grædende emojis på Facebook. Som Stine Dahlerup, der skriver: 

Deler budskabet

Andre opfordrer til, at de unge lytter til Katharina Lindqvists budskab.

Talt åbnet om forløbet

Familien til Adam Buk har under hele forløbet valgt at fortælle åbent om, hvor slemt Adam Buk havde det, og hvad familien gennemgik via breve til TV ØST. 

- Fordi det måske kan give de forældre, der sidder derude og måske også de unge, hvis der er nogle af dem, der kigger med, et billede af, hvad det er for en situation, man faktisk kan havne i, når sådan noget her sker.  Det var et meget meget voldsomt syn. Jeg tror, at der kom rigtig meget medfølelse, fordi folk godt kunne forstå situationen. Men det jeg rigtig gerne vil have, det var, at man skulle tænke over det. Og have respekt for at vores verden ser sådan her ud, og at vores børn kan blive udsat for sådan nogle ting her, siger Katharina Lindqvist og fortsætter:

- Jeg håber bare, at nogen lærer noget af det her, så det ikke er helt forgæves.

Se hele indslaget med Katharina Lindqvist i nyhedsudsendelsen klokken 19.30 på TV ØST.

Se opslaget på TV ØST's Facebook-side her: