Ny anholdelse i narkosag fra Haslev: Pusher vidste, at han solgte farligt stof

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt endnu en mand i Haslev. Der er tale om den mand, der solgte stoffet til pusheren.

Tema: Børn blev alvorligt syge af at spise MDMA
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Stoffet fra Haslev er solgt af bagmænd fra Næstved – og de vidste godt, at der var tale om farligt stof.

Sådan lyder den seneste udvikling i narkosagen fra Haslev, hvor endnu en mand søndag er blevet anholdt. Han er i skrivende stund på vej til afhøring på politistationen i Næstved.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Sagen startede fredag, da to 15-årige drenge blev tilbudt stoffer på åben gade i Haslev by, da de var på vej hjem fra skole. Efterfølgende indtog drengene stofferne og blev meget dårlige. Den ene dreng kunne dog hurtigt udskrives fra sygehuset, mens den anden fortsat er i livsfare. Meldingen fra politiet søndag eftermiddag er, at han stadig er i koma.

Vidste, at der var tale om farligt stof

Ifølge politiet, så er den nu anholdte den, der forsynede pusheren fra Haslev med farligt stof.

Både den nu anholdte og pusheren er fra Næstved - og de skulle ifølge politiet begge være klar over, at der var tale om et særdeles farligt stod, nemlig MDMA. 

- Det drejer sig om stoffet MDMA, og den netop anholdte har fortalt, at han var klar over, at det var meget stærk MDMA - men han har altså stadig solgt det videre, siger politiinspektør og linjecjhef Kim Kliver til TV ØST.

Stoffet er blevet solgt i pulverform.

Begge mænd er blevet sigtet for at sælge narkotika og for at bringe andres liv i fare. Pusheren blev dog løsladt søndag morgen efter at have været anholdt natten over, da politiet ikke mente, at han kunne varetægtsfængsles.

Den mand, der er anholdt søndag, vil blive begæret varetægtsfængslet mandag, oplyser politiet.

Advarer mod farligt stof i Næstved

At det farlige stof nu også er fundet i Næstved får politiet til at forny advarslen mod det farlige stof.

- Vi vil gerne advare alle unge i både Haslev og Næstved mod det farlige stof. Det er særdeles farligt, siger Kim Kliver.