Nær ven af familien: Han var en fighter

Den 15-årig dreng fra Haslev, der tog MDMA for cirka to uger siden, er nu afgået ved døden. En nær ven af familien har skrevet en afskedshilsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En af de to drenge fra Haslev, der tog MDMA i starten af februar, er nu erklæret død. En nær ven af familien Kim Christiansen har skrevet en afskedshilsen på Facebook.

Kim Christiansen har givet tilladelse til at TV ØST kan bringe hans hilsen:

“Han var den sejeste teenager, som lægerne havde mødt, hver gang lægerne var ved at opgive, beviste han, at han ikke var færdig med at være på denne jord, hold nu op en figther. Ham og hans far kendte alle læger og sygeplejerskers historie, og i næsten 14 dage tog han røven på os gang på gang. Og sendte alle på den vildeste tur i medgang og modgang.

Familien, mor, brødre, søster og andre pårørende har inderligt kæmpet og troet på det her til det sidste.

Og lægerne var med hele vejen, til det sidste.

Adam, du kæmpede ikke forgæves, dette har og vil betyde så meget for alle. Selv en mand som mig fik du rørt flere gange, dine brødre og din mindste og eneste søster har virkelig troet på, at dette her var endnu et af de skøre påfund, og at du snart ville vågne op. Adam, du er vågen Nu, bare et andet sted, et sted hvor de altid kan finde dig. Når I kigger op på himlen i aften, så vil I opleve, at han er deroppe.

Husk på alle 5, jeg er lige her, vi er lige her, og vi har hinanden, Ka & Ja, hold fast I jeres minder og husk på, at han endelig fik ro.

De varmeste hilsner fra mig til jer alle."

 

 

Varm modtagelse på Facebook

Kim Christiansens hilsen er blevet taget godt imod på Facebook. Her han delt ordene i kommentarfeltet på et opslag på TV ØST's Facebookside.

- Tak for dette flotte varme skrevne opslag, skriver Pia Jørgensen som svar til Kim Christiansens afskedshilsen.

Og Mette Møller Nielsen skriver:

 - Så fint beskrevet - meget smukt og rørende. Må han hvile i fred.

Linda Enøe Møller skriver som svar til Kim Christiansens hilsen:

- Så ubeskriveligt trist. Varme tanker til familie og venner. Kondolerer.

Kim Christiansens kommentar på TV ØST's Facebookopslag har i skrivende stund fået 60 likes.