Efter 15-årig drengs død: Politiet skruer op for efterforskningen

Politiet intensiverer nu efterforskningsarbejdet, efter det står klart, at den 15-årige dreng fra Haslev, der har taget MDMA, er død

Tema: Børn blev alvorligt syge af at spise MDMA
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 15-årig dreng, der tog stoffet MDMA sammen med sin ven, i starten af februar, er nu afgået ved døden.

Det får en afgørende betydning i forhold til efterforskningen. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

- Det betyder, at det arbejde, som har foregået siden anholdelserne forrige weekend i høj grad også retter sig imod dem, der har fabrikeret det her, fortæller politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

- Desværre har vi på værste vis set konsekvenser af det her farlige stof

Politiet har siden indlæggelsen af den 15-årige foretaget flere anholdelser og afhøringer blandt de unge i omgangskredsen, og samtidig advaret mod indtagelsen af det farlige MDMA.

En 17-årig er varetægtsfængslet for salg af MDMA

En 17-årig dreng fra Næstved er blevet varetægtsfængslet i surrogat sigtet for salg af MDMA og for at forvolde fare for andres liv efter straffeloven.

Varetægtsfængslingen sker efter, at to piger fra Næstved har indtaget det euforiserende stof MDMA. Pigerne har fortalt, at stoffet var yderst stærkt, og det har vist sig, at det er det samme stof, som to 15-årige drenge fra Haslev indtog. 

Den 17-årige dreng er varetægtsfængslet frem til den 21. februar. Hvorvidt den 15-årige dreng fra Haslevs død nu får betydning for den anholdte, svarer politiet:

- I første omgang vil vi nu tale med de folk, vi lige nu har sigtet og så er de jo anklagemyndighedens opgave at vurdere materialet, når vi har færdiggjort vores efterforskning, siger Kim Kliver, politiinspektør.