¨

Regionsrådsformand peger på sin favorit til direktør post

Regionsrådsformand Jens Stenbæk (V) melder klart ud, hvem han mener skal overtage posten som administrerende direktør i Region Sjælland. Arkivfoto.

Region Sjællands administrerende direktør er blevet fyret. Nu skal der findes en midlertidig stedfortræder, og Jens Stenbæk (V) peger på sin favorit.

I forbindelse med bestikkelsessagen i Region Sjælland er den administrerende direktør, Jens Andersen, blevet fyret. Nu skal regionen finde en afløser, der kan fungerer som direktør, mens sagen bliver gransket. 

Regionsrådsformand Jens Stenbæk (V) er ikke i tvivl om, at hans favorit til posten er Per Bennetsen.

Det skriver Sjællandske fredag.

Jens Stenbæk (V) indstiller derfor også nu til regionens øvrige partier, at Per Bennetsen, der er koncerndirektør, bliver konstitueret, administrerende direktør, indtil man fidner en permanent løsning.

- Per er den, der har længst anciennitet i vores direktion. Det vil være min anbefaling, at det bliver ham, siger Jens Stenbæk (V) til Sjællandske.

To mulige kandidater

Per Bennetsen er ikke den eneste kandidat til posten, da den anden koncerndirektør Lars Onsberg Henriksen også menes at kunne udfylde tomrummet efter Jens Andersen. Men for regionsrådsformanden handler det om anciennitet.

 

- I princippet kunne begge koncerndirektører være et godt bud, men jeg vil pege på den med længst anciennitet i direktionen, siger Jens Stenbæk (V).

Det besluttes tirsdag i regionens forretningsudvalg, hvem der midletidigt skal varetage posten.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App