¨

Tredje mand anholdt for drabsforsøg i Næstved

Den 30-årige, der blev skudt den 23. september, slap fra skyderiet i live. Foto: René Lind

Politiet har nu anholdt en tredje person for drabsforsøg på en mand, der blev ramt af flere skud foran Rema 1000 i Næstved i september.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt en 21-årig mand for et drabsforsøg ved et Rema 1000-supermarked i Næstved i september.

Det er den tredje person, der er blevet anholdt for drabsforsøg i forbindelse med en verserende rockerkonflikt mellem grupperne Bandidos og Satudarah. I midten af oktober anholdt politiet to unge mænd på 17 og 18 år, som blev sigtet for i alt tre drabsforsøg. En tredje blev desuden anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven.

- Dagens fremstilling er et resultat af vores omfattende efterforskning, som vi fortsætter, da vi er overbeviste om, at der er endnu flere, der bør stilles til regnskab for deres deltagelse i skyderierne, udtaler politiinspektør Kim Kliver og i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Vi har med tilfredshed noteret, at skyderierne nu er ophørt, men det er desværre ikke vores opfattelse, at konflikten mellem de to grupperinger er løst.

Ramt af flere skud

Det drabsforsøg, som den 21-årige er sigtet for, fandt sted natten til den 23. september på Parkvej i Næstved ud for Rema 1000 og tre dagsinstitutioner.

En 30-årig mand blev ramt af flere skud og blev fløjet til Rigshospitalets Traumecenter, men slap med livet i behold.

Kort efter skyderiet var politiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falster Politi Kim Kliver ude at sige, at skyderiet formentlig var banderelateret. Politiet anholdt også en mand, som blev afhørt, men de måtte senere lade ham gå.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App