Kildemarksvej er centrum for bandeskyderier

Kildemarksvej i Næstved har haft en central rolle i de seneste ugers skyderier. Hele tre af de fem skudepisoder har udspillet sig på Kildemarksvej.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De seneste tre uger har Næstved været  ufrilligt centrum for en konflikt mellem rockergrupperne Bandidos og Satudarah. Og størstedelen af skyderierne er fundet sted på Kildemarksvej i den østlige del af byen.

Første skudepisode fandt sted den 2. oktober - i baghuset i nummer 30, hvor to mænd blev såret af skudene. Blot to dage senere blev der skudt mod huset i nummer 23 gennem vindue og hoveddør.

Og i nat gik det så udover endnu et hus på vejen, nummer 80. Her røg kuglerne gennem et vindue til et værelse, hvor et barn lå og sov. Ingen kom til skade. 

Rettet mod samme familie

To af de tre skudepisoder på Kildemarksvej har været rettet mod medlemmer af den samme familie.

TV ØST har i dag talt med flere medlemmer af familien. De ønsker ikke at stå frem, men fortæller til TV ØST, at de er utrygge og har svært ved at sove om natten.

Og det er ikke første gang, familien har været i skudlinjen.

Ved juletid for tre år siden blev der skudt gennem et vindue i det selv samme hus, som blev ramt i nat.

Dengang forklarede politiet, at beskydningen formentlig skyldtes, at sønnen i huset havde relationer til det lokale rocker- og bandemiljø.

Mere politi på vejen

Om det fortsat er tilfældet, vil politiet ikke bekræfte, men politiinspektør Kim Kliver fastslår, at det ikke er tilfældigt, at flere af skyderierne har fundet sted på netop Kildemarksvej. 

- Kildemarksvej har nu tre gange været udsat for skyderier. Der er nogle aktører på Kildemarksvej, som er en del af det konfliktbillede, vi ser lige nu, siger Kim Kliver.

For at forebygge lignende episoder patruljer politiet nu på vejen flere gange i døgnet.