¨

Bandekonflikt: Skal 8 år i fængsel for drabsforsøg

Det første skyderi fandt sted foran Rema 1000 på Parkvej, og her blev en 30-årig mand ramt af fire skud. Han overlevede. Foto: René Lind

To 18-årige rockere er i dag blevet idømt 8 års fængsel hver for drabsforsøg i Næstved sidste efterår. De to ankede dommen på stedet.

To unge mænd på 18 år med tilknytning til rockergruppen Bandidos skal hver 8 år i fængsel for tre skudepisoder i Næstved sidste år.

Ved den ene skudepiode ved Rema 1000 på Parkvej i september blev en 30-årig mand fra rockerklubben Satudarah ramt af fire skud. han slap dog med livet i behold.

Senere blev der også skudt mod to huse på Kildemarksvej i byen. Her blev der blandt andet skudt ind gennem et vindue til en 9-årig piges værelse. 

Læs også To rockere fra Næstved dømt skyldig i drabsforsøg

Fik ikke erstatning

Offeret ved det første skyderi blev ikke tilkendt erstatning, fordi retten vurderede, at han med sin tilknytning til Satudarah var klar over risikoen for sådanne angreb.

Skyderierne var en del af en konflikt mellem de to rockergrupper i efteråret 2016. De to unge mænd var tiltalt for at medvirke i tre ud af fem skyderier i den periode.

De to unge mænd ankede dommen til frifindelse på stedet.

Læs også Tiltalt i rockersag erkender ét skyderi - benægter to andre

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App