¨

21-årig overfaldet af tre mænd: Kan være banderelateret

Billeder fra en tidligere episode i Næstved, hvor politiet rykkede ud til en bandekonflikt. Arkivfoto. Foto: René Lind

Natten til torsdag slog og sparkede tre mænd en 21-årig mand. Politiet antager, at overfaldet er er del af en verserende bandekonflikt.

Klokken 02.15 natten til torsdag fik politiet en anmeldelse om et overfald på Grønnegade i det centrale Næstved.

En patrulje rykkede ud til stedet og fandt en 21-årig mand, der var blevet overfaldet af tre andre, to 18-årige fra Korsør og en 21-årig tilsyneladende uden fast adresse.

De tre unge mænd havde slået og sparket den fjerde mand i ansigtet og på kroppen, hvorefter alle tre gerningsmænd var stukket af fra stedet, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Men klokken 02.48 standsede patruljen en bil med de tre gerningsmænd, der alle blev anholdt og sigtet for vold. 

Læs også To rockere fra Næstved dømt skyldig i drabsforsøg

Identiteten på de involverede samt andre elementer i sagen leder politiet til at antage, at volden er en del af en verserende bandekonflikt i Næstved. Byen var i efteråret hårdt plaget af, at de to rockerklubber Bandidos og Satudarah skød efter hinanden på åben gade.

Bandeskyderi mod kiosk

Politiinspektør Kim Kliver ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser til TV ØST, at overfaldet i Næstved ikke har nogen sammenhæng til de senestes dages optrappet bandekonflikt på Lolland og Falster, hvor der natten til tirsdag var bandeskyderi mod en kiosk i Sakskøbing.

Episoden i Næstved betegnes ifølge politiet som en isoleret hændelse.  

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App