Sten kastet mod bil med to børn på motorvej

En personbil med to kvinder og to børn blev lørdag eftermiddag ramt af en sten på Køge Bugt Motorvejen. Nu efterlyser politiet vidner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En personbil med to kvinder og to børn blev lørdag eftermiddag ramt af en sten på Køge Bugt Motorvejen ved afkørsel 31 B.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Stenen ramte taget cirka 10 centimeter fra forruden. Derfor efterlyser politiet nu vidner eller personer, der har oplysninger i sagen.

Klokken 16.45 anmeldte en 30-årig kvinde fra Sorø, at hun kort forinden var kørt i sin personbil ad Køge Bugt Motorvejen mod syd med tre passagerer, en 24-årig kvinde og to børn på henholdsvis 5 og 10 år på bagsædet.

Ved passage af broen over motorvejen ved afkørsel 31 B (Egedesvej), blev køretøjet ramt på taget af en sten på størrelse med en tennisbold. Der opstod en bule i taget cirka 10 cm fra frontruden.

Søger vidner

Ingen af personerne i bilen kom ifølge politiet fysisk til skade, men blev chokeret over hændelsen. 

Efter episoden afhørte politiet personerne, men der er ikke nogen oplysninger om personer set på broen forud for hændelsen, ligesom politiets undersøgelser på stedet ikke gav nogen naturlig forklaring på det hændte.

Derfor vil politiet gerne i kontakt med personer, der har oplysninger i sagen. Man kan kontakte politiet med oplysninger på 1-1-4.