Voldsmand flygtet fra politiet

Foto: TV ØST

Den 22-årige mand, som i weekenden overfaldt en fængselsbetjent på et diskotek i Nykøbing Falster, er på fri fod. Han stak af fra politiet mandag aften.

Den 22-årige mand flygtede fra politiet, da han skulle flyttes fra Nykøbing Falster Arrest til Køge Arrest.

- Det er en vurdering fra aholdt til anholdt, hvor mange sikkerhedsforanstaltninger, man skal benytte sig af, og i det her tilfælde vurderede vi, at det ikke var nødvendigt med håndjern, men det var det tydeligvis, siger Søren Ravn, vicepolitiinspektør, Politiet i Nykøbing Falster.

Ifølge Lolland-Falsters Folketidende skulle den 22-årige flyttes, fordi hans mor afsoner en dom i Nykøbing Falster for falsk vidneforklaring, hvor hun i en tidligere sag skulle have dækket over sønnen. Politiet leder nu efter den undslupne fange.

- Vi leder alle de steder, hvor vi har mistanke til, at han kunne være. Det kunne være hos familie, venner og andre steder, og så håber vi på at få fat i ham, så hurtigt vi kan, siger Søren Ravn.

Den 22-årige mand var varetægtsfængslet for et overfald på en 23-årig fængselsbetjent på diskoteket Route 66 i Nykøbing Falster. Den 23-årige er nu uden for livsfare.  

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App