Vi er vilde med gedekød

Det er eksotisk og spændende at sætte gaflen i et stykke gedekød. Flere og flere danskere køber gedekødet, som eftersigende er både sundt og velsmagende.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Irma er den første butikskæde, der satser på gedekødet. På bare et år er salget steget med 30-50 procent. Og kurven har slet ikke nået sit højeste.

- Når først folk finder ud af, hvad det kan bruges til, så køber de endnu mere af det, siger Diana Mortensen, der er souschef hos Irma i Holbæk.

Også regionens gedeavlere mærker den stigende interesse.

- Der er virkelig stor efterspørgsel på det i øjeblikket. Vi er røget ind i det luksusproblem, at vi ikke kan skaffe kød nok til den efterspørgsel, der er, siger Ove Nonbo, som er gedeavler fra Vig.

 


Nyhedsoverblik