Vestjysk tophold sænkede NFH

Håndboldkvinderne fra Nykøbing Falster Håndbold tabte onsdag aften kampen mod topholdet fra Esbjerg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Heller ikke spillerne fra NFH skulle sætte en stopper for Team Esbergs sejrsrække i kvindernes bedste håndboldrække.

Onsdag aften spillede NFH mod Team Esbjerg, der stadig er ubesejret, og pigerne fra Nykøbing Falster Håndbold måtte tage den lange tur hjem med et nederlag på 22-14 i sportstasken. Det skriver folketidende.dk.

Holdet var aldrig i nærheden af for alvor at presse hjemmeholdet, og en scoringspause på et helt kvarter i første halvleg, gjorde det svært at komme igen. NFH formåede dog at spille uafgjort mod vestjyderne i anden halvleg, men der var forspringet for stort til, at det hjalp noget.

NFH ligger fortsat sidst i ligaen med bare 3 point.