Verdens bedste madpakke bliver lavet i regionen

På Tårnborg Skole ved Korsør havde de fredag besøg af en professionel, der skulle hjælpe dem med at lave intet mindre end verdens bedste madpakke.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der bliver sirligt dekoreret med både bacon og løgringe i det vestsjællandske.

I hvert fald på Tårnborg Skole, hvor 6.x fredag havde sat sig for at lave intet mindre end verdens bedste madpakke.

- Vi skal lave verdens bedste madpakke. Og det som børnene skal i dag er, at de skal have aktiveret deres sanser. Vi kigger på, hvilken betydning samtlige sanser har, når vi spiser mad og skal lave den. Hvad der trigger sanserne.

Sådan siger kok fra Meyers Madhus, Mattias Landberg-Krarup.

Mad skal inspirere

Ifølge Mattias Landberg Krarup har mad flere funktioner end bare at stille sulten. Det er det, han har brugt fredagen på at koge fast i hovederne på 6.x på Tårnborg Skole.

- Jeg synes, det er vigtigt, fordi det er med til at give en hammergod madoplevelse, når man kan bruge sanserne, som vi har gjort i dag. Sådan en fald leverpostejsmad fra madpakken, den er ikke så inspirerende eller spændende. Det her er med til at give noget indhold. Og når det handler om så stor en del af livet, som mad er, så er det jo et fantastisk input at få i løbet af dagen.

Dagens råd fra Mattias Landberg-Krarup lyder: forsøg også at komme noget lyd med på madpakken. En knasende agurk eller en sprød nød på maden kan gøre underværker for madoplevelsen.


Nyhedsoverblik