Vendte om på Storebæltsbroen

Foto: TV ØST

Beruset julebilist laver U-vending på Storebæltsbroen.

En 53-årig mand fra Vejle tilbringer juleaftensnat i detentionen hos Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi, efter at han kort tid efter midnat kørte i den forkerte retning på højbroen over Storebælt.

Det er endnu ikke lykkedes politiet at afhøre manden, der af ukendte årsager alligevel ikke ville til Sjælland.

Det fortæller vagtchef Ehm Christensen.

 

 - Klokken 00.12 får en anmeldelse om, at der holder en meget fuld mand ved betalingsanlægget fra Fyn mod Sjælland. Vi følger ham på overvågningskameraet og sender en patruljevogn af sted.

 

 - Efter cirka seks minutter beslutter han sig af uransagelige årsager for at vende om og køre tilbage mod Fyn, hvor han kom fra, i den forkerte kørselsretning, siger Ehm Christensen til Ritzau.

 

Midt på højbroen får en patruljevogn fra Fyns Politi standset manden, der ifølge vagtchefen var "meget fuld, men dog i stand til at sige sit eget navn".

Dermed kunne politiet også konstatere, at manden har en ren straffeattest.

Hvorfor manden kørte beruset rundt på Storebæltsbroen juleaftensnat, skal han forklare politiet torsdag, når han vågner. Derefter han kan se frem til en sigtelse for blandt andet spirituskørsel.

 

At han alligevel nu er endt på Sjælland, skyldes, at han blev stoppet på Storebælts-forbindelsens højbro, der hører under Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi.

/ritzau/

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App