Utryghed efter ballade i Slagelse

02:37

En flok unge fyrede i går aftes fyrværkeri af efter hinanden og mod andre i Nordbyen i Slagelse. Politiet var massivt tilstede, men balladen skaber utryghed og frustration blandt Nordbyens beboere.

Politiet arbejdede tirsdag aften på højtryk i Nordbyen i Slagelse. En gruppe unge kastede rundt med raketter og kanonslag mod hinanden og mod andre. Ingen kom til skade, men balladen har alligevel skabt en del utryghed hos flere af beboerne i området.

- Det var virkelig slemt. Folk skød efter hinanden. Jeg turde ikke engang gå til købmanden. Så jeg ventede til politiet kom, fortæller Kim Hansen, der bor i Nordbyen.

Beboerne i Nordbyen fortæller også, at raketter føg hen af asfalten, bomberør blev skudt ned i jorden og ramte vinduer og biler. Affyringen af krudtet har stået på siden jul, men særligt tirsdag aften kulminerede det.

- Efter mørkets frembrud går vi ikke ud. jeg har oplevet en dreng helt bevidst skyde kanonslag efter min datter og jeg. Det er forfærdeligt at skulle være spærret inde i vores eget hjem, siger Pernille Roager Andersen, der også bor i Nordbyen.

Politiet var massivt tilstede i går aftes og vil også være i området de kommende dage.

 

 

 

 

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App