Uafgjort efter drama i Næstved

Næstved og Svebølle spillede 2-2 efter et kæmpe drama, der bølgede frem og tilbage i de døende minutter.

Kæmpe jubel blandt Svebølle-spillerne og Næstved-lejren hang med hovedet - selvom resultatet blev uafgjort. Men når udligningen til 2-2 falder dybt inde i overtiden i dagens opgør i 2. division Øst, så virker det naturligt.

Inden var spillet 94 minutter, hvor Næstved havde domineret, men uden at have væltet sig i chancer. Svebølle havde dog også haft muligheder.

Hjemmeholdet startede dog klart bedst, og efter bare 9 minutter fik Andreas Lissau mast sig forrest til et indlæg fra højre og headede bolden ind til 1-0.

Næstved dominerede i 1. halvleg, men bortset fra en åben chance til Mikkel Rygaard, som Nicky Jensen i Svebølle-målet fik hænderne på, så var der ingen åbne tilbud.

I anden halvleg kom bundholdet Svebølle meget bedre med, og efter 63 minutter gav et hjørnespark en masse klumspil i Næstved-feltet. Her kom Svebølles midterforsvarer, Mathias Bukhave, til sidst forrest med en lang tå og udligning fra den tidligere Næstved-spiller.

Hektisk slutfase

Først et kvarter før tid kom det Næstved-pres, som man egentlig havde forventet ud fra stillingen, hvor de grønne prøver at hænge på i toppen, mens Svebølle kæmper for overlevelse.

Først blev en scoring af indskiftede Karsten Jensen annulleret for off-side. Og med tre minutter tilbage af ordinær spilletid headede Christian Raadmand et frispark i nettet til 2-1.

Minuttet efter havde Næstved en tre-dobbelt chance, men effektiviteten manglede.

Overtidsdrama

I stedet kastede Svebølle alt frem, og flere minutter inde i overtiden opfanger Mathias Bukhave en nedfaldsbold fra Svebølle-angriber Brian Hasseriis. Midterforsvareren er smidt frem og får en halv friløber, men bliver hægtet bagfra af Mathias Nielsen. Det mener dommeren i hvert fald, så rødt til Nielsen og frispark til Svebølle.

Det tager Alexander Dige - og på hvad der lignede kampens sidste spark lige uden for feltet, sætter backen bolden ind ved nærmeste stolpe uden om muren. 2-2 og Svebølle-spillerne kastede sig i en kæmpe klump i jubel - med Alexander Dige, som endda har fødselsdag i dag, nederst.

Med resultatet er Næstved hægtet grundigt af topstriden i 2. division Øst, mens Svebølle ikke har tabt i seks kampe og for første gang i et halvt år er over nedrykningsstregen.