Tyve stjal cigaretter og kontanter: Campister ledte politiet på sporet

Arkivfoto. Foto: TV ØST

En flok campister eftersatte i nat to indbrudstyve efter et indbrud på en campingplads i Sorø. De civile ledte politiet direkte til gerningsmændene.

Takket være en flok ihærdige campister, kunne politiet i nat finde frem til to indbrudstyve, som kort forinden havde brudt ind i kiosken på Sorø Sø Camping.

Ifølge politiet gik alarmen klokken 01:38, men her havde nogle civile allerede opdaget de to indbrudstyve, som efter indbruddet stak af i en bil. Campisterne fulgte efter dem og alarmerede politiet, som kort tid efter kunne snige sig op på siden af tyvenes bil.

- De var dog ikke interesserede i at stoppe og patruljen måtte eftersætte bilen på Vestmotorvejen indtil omfartsvejen Kalundborg ved Sorø, fortæller Ole Hald, der er vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Her kørte de to tyve på henholdsvis 17 og 19 år nemlig ind i en sten. Politiet kunne efterfølgende anholde de to mænd, som viste sig at være fra Tyskland.

- De vil blive fremstillet i grundlovsforhør i dag, siger vagtchefen.

I bilen fandt politiet forskellige tyvekoster, blandt andet kontanter og cigaretter fra indbruddet i kiosken på campingpladsen.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App