TV ØST Løbet: Fra startskud til slutspurt

Søndag formiddag blev TV ØST Løbet 2015 afholdt – og mere end 2000 løbere deltog i den store begivenhed.

Stemningen var i top fra start til slut, og vejret viste sig fra sin bedste side, da TV ØST løbet blev afviklet søndag formiddag i Holbæk.

Startskuddet lød klokken 10 fra havnen, hvor 2098 friske og forventningsfulde deltagere var stillet op til start.

183 løb med på børneruten, 1043 kastede sig ud i en tur på 5 kilometer, 534 prøvede kræfter med 10 kilometer, mens i omegnen af 338 vovede sig ud på et halvmaraton. På alle ruter mødte løberne stor opbakning, ligesom der også ved målstregen stod folk og heppede.

Halvmaratonets hurtigste blev Michael Gundmann, der kom ind i tiden 1 time og 15 minutter, mens den hurtigste på 10 kilometer-ruten blev Alexander Siedler Nielsen med en tid på 34 minutter og 29 sekunder.

I målområdet blev den gode stemning holdt oppe af bl.a. musik på scenen, hvor også Holbæk Teaterforening stod for dele af underholdningen, mens 140 frivillige i fællesskab sørgede for, at dagen forløb, som den skulle.

TV ØST Løbet blev afholdt for 8. gang i træk og blev i år arrangeret af TV ØST og DGI Midt- og Vestsjælland i samarbejde med Holbæk Løbe- og Motionsklub og Atletikforeningen Fremad Holbæk.

Ovenfor kan du se et par af seernes billeder fra TV ØST Løbet. Billede 2 og 3 er taget af Conny Hansen, mens Lisette Lynge er fotografen bag billede 4.