FC Vestsjælland ud af pokalen efter 120 minutter

Onsdag var en stor fodboldaften på Sjælland. Tre af regionens bedste hold spillede mod superligahold. Alle kampe blev spillet på de sjællandske hjemmebaner - og alle kampene blev tabt af sjællænderne

Det var et vaskeægte pokaldrama, tilskuerne på Slagelse Stadion blev vidne til onsdag aften.

Superligaaspiranterne fra FC Vestsjælland tog imod AC Horsens fra netop superligaen. Og dramaet tog sin begyndelse allerede efter et kvarters spil, hvor hjemmeholdets Anders Nielsen blev vist ud.

Med scoringer til 0-1 og 0-2 inden for de første 20 minutter i 2. halveg lignede det en sikker Horsens-sejr. Men så reducerede sjællænderne på straffe et kvarter før tid, hvorefter angriber Rasmus Festersen udlignede til 2-2 seks minutter før dommerens slutfløjt.

Og dermed blev det ikke noget slutfløjt, men et signal til spillerne om at gøre sig klar til yderligere 2 x 15 minutters forlænget spilletid. Her gik det stærkt. Fem minutter inde i ekstra-tiden havde Horsens gjort det til 2-4, hvorefter det hele ender med cifrene 2-6.

FC Vestsjælland er ude af pokalturneringen og kan nu koncentrere sig om at topkampen i 1. division.

Og de øvrige resultater:

Næstved tabte 0-1 mod AaB

Nordvest FC tabte  1 - 5 mod Randers.

TV2 Øst var i udsendelsen kl. 19.30 på pletten på de tre græsplæner, mens kampene blev spillet: