Trafikulykke var muligvis mord

Foto: TV ØST

Den 22-årige mand, der blev fundet død i en vejkant ved Horslunde i søndags, døde muligvis ikke efter en ulykke. Politiet mistænker drab.

Den 22-årige Thomas Petersen fra Horslunde døde muligvis ikke af en ulykke, som først antaget. Politiet arbejder nu med en teori om, at han blev dræbt.

- Vi kan ikke udelukke, at der er sket noget kriminelt. Der er simpelthen for mange besynderlige ting i den her sag, så nu må vi nok sige at vi kører en drabsefterforskning, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi i dag til TV2 Øst.

Thomas Petersen var søndag aften på besøg hos nogle bekendte på Oddevej i Købelev. Ved 22.30-tiden skulle han et kort ærinde, og satte sig på knallerten. Politiet ved ikke, hvor han skulle hen, eller om han skulle møde nogen. Men han kom aldrig tilbage. Istedet blev han fundet livløs ved siden af sin knallert ved midnatstid på en øde strækning på Ørnekulevej ved Utterslev, 7 km fra sine bekendtes bopæl.

Politiet ved, at Thomas Petersen havde sin Nokia mobiltelefon og sin røde pung på sig, da han kørte. Også at han bar styrthjelm. Men ingen af de effekter er fundet i nærheden af dét, der hidtil har været et formodet ulykkessted.

Hans pung blev derimod fundet fem kilometer derfra, på hjørnet af Nordlundeved og Orehavevej i Horslunde. Mobiltelefonen og styrthjelm er ikke fundet.  

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde ud af, hvem den 22-årige har været sammen med søndag aften. Derudover hører de gerne fra folk, der enten har set Thomas Petersen i tidsrummet mellem 22.30 og midnat søndag aften, eller som er kørt forbi ulykkesstedet på Ørnekulevej. De vil ligeledes gerne høre fra folk, der har set en rød pung ligge i området, eller der har set en sort fullface styrthjelm eller en Nokia mobiltelefon ligge smidt et sted.

- Selvom folk mener, at de ikke har set noget, vil vi gerne høre fra dem, hvis de har kørt på Ørnekulevej mellem kl. 22.30 og midnat. Vi kan bruge deres observationer til at tidsbestemme, hvornår Thomas Petersen kom til stedet, siger Søren Ravn-Nielsen.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 55 31 14 48 eller 114.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App