Topbank til NFH

Spillerne fra Nykøbing Falster Håndboldklub fik læsterlige klø, da holdet onsdag aften mødte FC Midtjyllands kvinder, der ligger i toppen af ligaen.

Det var top mod bund, da Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) onsdag aften mødte FC Midtjyllands (FCM) stærke kvinder i håndboldligaen. Og også resultatet afslørede, at der var markant forskel på de 2 hold.

Efter de første 30 minutter stod der 6-14 til jyderne, der var på udebane, og i anden halvleg scorede falstringerne 9 mål og kom altså ud af kampen med bare 15 mål, mens FCM bankede bolden i nettet 28 gange.

Det er 4. nederlag i træk for NFH's kvinder, der ligger nederst i tabellen med blot 3 point.