TMS Ringsted snublede i drama

TMS Ringsted lå til at vinde komfortabelt mod Skive, men så gik klappen ned. Kampen endte uafgjort. Nu skal holdet vinde på onsdag for at overleve i ligaen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Bundholdet TMS Ringsted har kniven for struben inden de sidste runder i håndboldligaen. Derfor var det også tvingende nødvendigt, at holdet fik point i weekendens opgør mod Skive hjemme i Ringsted-Hallen.

Det begyndte fornuftigt for hjemmeholdet, der fik lukket godt af i forsvaret. Samtidig var Mathias Olsson i målet velspillende. Kun en række to-minutters udvisninger til TMS Ringsted betød, at Skive kunne holde sig inde i kampen.

Men i bagkæden kørte det godt for Rune Poulsen og Kasper Kisum, der med fire scoringer hver i 1. halvleg var stærkt medvirkende til, at TMS Ringsted førte med 11-7 ved pausen.

TMS Ringsted kom også godt i gang i 2. halvleg og var foran med 16-11 med et kvarter igen. Men så gik holdet fuldstændig i stå rent angrebsmæssigt. I fem minutter scorede hjemmeholdet ikke, og så fik Skive kontakt.

I sidste minut stod det helt lige 20-20. Skive fik en scoring annulleret på grund af "overtrådt", og så havde TMS Ringsted chancen. Det lykkedes dog ikke, og Ringsted-mandskabet måtte skuffende nøjes med et point.

Med det uafgjorte resultat skal TMS Ringsted vinde på onsdag mod Nordsjælland Håndbold for at have en realistisk chance for at overleve i ligaen, da holdet skal på en meget svært opgave mod GOG på udebane i sidste spillerunde. Omvendt vil en sejr onsdag sende TMS Ringsted forbi netop Nordsjælland Håndbold og lægge presset over på nordsjællænderne i sidste runde.