TMS Ringsted ned i 1. division

TMS Ringsted tabte onsdag aften den direkte duel med Nordsjælland Håndbold i bunden af ligaen. Dermed kan TMS Ringsted ikke undgå nedrykning til 1. division.

Hvis TMS Ringsted skulle undgå sidstepladsen og en tur direkte ned i 1. division, så krævede det en sejr på udebane mod Nordsjælland Håndbold, der inden aftenes kamp lå næstsidst. Omvendt ville TMS Ringsted med en sejr gå forbi nordsjællænderne inden sidste spillerunde lørdag.

De to hold havde små føringer på skift i 1. halvleg. Med en velspillende Brian Jørgensen i målet lykkedes det TMS Ringsted at slutte bedst i de første 30 minutter. En snæver pauseføring på 11-12 til gæsterne fra det midtsjællandske.

Holdet begyndte også godt i 2. halvleg og kom foran 14-16. Men så fik Jeppe Jonassen en 2 minutters-udvisning, og pludselig faldt TMS Ringsted sammen. Som så mange gange før i sæsonen var der dømt kollektiv black-out, og så kunne hjemmeholdet trække fra. I stedet for at give den en ekstra skalle, så virkede TMS Ringsted modløse og frustrerede, og Nordsjælland Håndbold scorede hele 20 mål i 2. halvleg.

Det hele endte 31-25. Nederlaget betyder, at TMS Ringsted ender sidst i ligaen og rykker direkte ned. De skal dog lige spille den sidste kamp i grundspillet på lørdag. Det er på udebane mod GOG.